Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونای استان قزوین گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان قزوین مراکز سنجش سلامت آموزش‌وپرورش معاینه دهان و دندان دانش‌آموزان را به تعویق بیندازند و انجام این کار تا اطلاع ثانوی ممنوع است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، منوچهر حبیبی در جلسه هشتادویکم ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان که عصر امروز با حضور استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، با تأکید بر لزوم برگزاری مستمر جلسات قرارگاه‌های شهرستانی مبارزه با کرونا توسط فرمانداران اظهار داشت: تقریباً تمامی مراکز استان‌های مجاور ما از جمله استان‌های شمالی گیلان و مازندران قرمز شدند که این موضوع بی‌شک بر روند مدیریت بیماری کرونا در استان ما تأثیر خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با گذشتن بیش از 17 ماه از آغاز بحران کرونا در استان قزوین مردم از رعایت پروتکل‌های بهداشتی خسته شدند و از طرفی هم با کمبود واکسن کرونا مواجه بودیم که البته گزارش‌های امروز ستاد ملی کرونا نشان‌دهنده افزایش حجم واکسیناسیون کرونایی از روزهای آینده است.

حبیبی با اشاره به وضعیت تجمع دانش‌آموزان در مراکز سنجش سلامت آموزش‌وپرورش ادامه داد: با توجه به همه‌گیری مجدد ویروس کرونا در استان قزوین و ورود ویروس دلتا به جغرافیای استان آموزش‌وپرورش باید معاینه دهان و دندان نوآموزان را باید فعلاً به تأخیر بیندازند؛ چرا که این گونه معاینات سبب افزایش شیوع کرونا می‌شود.

راه‌اندازی 2 پایگاه واکسیناسیون توسط ارتش و هلال‌احمر

جانشین ستاد مقابله با کرونای استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود از راه‌اندازی 2 پایگاه بزرگ واکسیناسیون توسط ارتش و جمعیت هلال‌احمر استان خبر داد و گفت: با توجه به تفاهم‌نامه امضا شده میان وزارت بهداشت، ارتش و جمعیت هلال‌احمر این 2 پایگاه جامع واکسیناسیون در کنار پایگاه تجمیعی واکسیناسیون قزوین احداث خواهند شد تا بتوانند پاسخگوی میزان بالای مراجعات متقاضیان دریافت واکسن در روزهای آتی باشند.

حبیبی افزود: پایگاه واکسیناسیون ارتش در بیمارستان 533 لشگر 16 زرهی قزوین و پایگاه واکسیناسیون هلال‌احمر هم در مرکز درمانی آموزش‌وپرورش در جنوب شهر قزوین راه‌اندازی می‌شوند. چرا که از این هفته میزان واکسیناسیون افزایش یافته و تعداد بیشتری دوز واکسن در اختیار مراکز واکسیناسیون موجود در شهرستان قزوین قرار خواهد گرفت. بنابراین مراجعات بیشتر خواهد بود و باید مراکز واکسیناسیون را زیاد کنیم.

وی ادامه داد: همه دستگاه‌هایی که مراکز درمانی و بیمارستان دارند، از جمله سازمان تأمین اجتماعی، آموزش و پروش و نیروی انتظامی موظف هستند که از ظرفیت مراکز درمانی خود برای واکسیناسیون کارمندان و افراد تحت پوشش خود استفاده کنند تا بتوانیم از حداکثر ظرفیت واکسیناسیون در استان قزوین بهره بگیریم و واکسیناسیون هم در مراکز مختلف توزیع و تقسیم شود.

حبیبی همچنین بر ضرورت نظارت سفت‌وسخت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی سربسته مانند پاساژها، نانوایی‌ها و رستوران‌ها اشاره کرد و گفت: شرط ادامه فعالیت این اماکن عمومی استفاده از سامانه تهویه، ماسک بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی است و در غیر این صورت چنین مکانی بدون هیچ تذکر و اخطاری پلمب خواهند شد.

محدودیت‌های کرونایی در استان قزوین یک هفته دیگر تمدید شداعمال شدیدترین محدودیت‌های کرونایی در قزوین / کلیه صنوف به جز فروشگاه‌های مواد غذایی تعطیل شدند1500 خودروی قانون‌شکن در حوزه محدودیت‌های کرونایی قزوین جریمه شدند

مطالبه اصلی مردم تزریق واکسن کرونا است

اما فرماندار آوج در این جلسه با انتقاد از نحوه مدیریت بیماری کرونا در طول چند ماه اخیر گفت: حدود 17 ماه از آغاز بحران کرونا در استان قزوین می‌گذرد و مردم ما دیگر از ماسک به چهره زدن خسته شدند و مطالبه اصلی تزریق واکسن است تا بتوانند مانند مردم کشورهای دیگر ماسک از چهره برداشته و کمی نفس بکشند.

نصرت‌الله علیرضایی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی معیشتی مردم و اصناف اضافه کرد: در حالی که مدت کوتاهی به اصناف اجازه فعالیت داده شد، اما به محض ورود موج جدید کرونا باید به آنها دستور بدهیم که کسب‌وکار خود را تعطیل کنند و در حال حاضر چنین کاری برای ما فرمانداران بسیار سخت است؛ چون به مشکلات معیشتی صنوف آگاهیم.

وی ادامه داد: با توجه به خستگی مردم از شرایط کرونایی تنها راه خلاصی از این وضعیت واکسیناسیون گسترده است و امیدواریم وزیر بهداشت که به صحبت امروز خود برای تزریق روزانه 500 هزار دوز واکسن عمل کند تا مردم بالاخره از این وضعیت رها شوند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا کرونا در استان قزوین آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود