Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بیماران خاصی که درمان خود را در بخش خصوصی یا استانی دیگر پیگیری می‌کنند در لیست بیماران مرکز بهداشت ما قرار ندارند و ممکن است هنوز واکسن دریافت نکرده باشند، بنابراین این افراد در اولین فرصت باید به مراکز بهداشتی استان مراجعه و تشکیل پرونده بدهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بیماران خاصی که درمان خود را در بخش خصوصی یا استانی دیگر پیگیری می‌کنند در لیست بیماران مرکز بهداشت ما قرار ندارند و ممکن است هنوز واکسن دریافت نکرده باشند، بنابراین این افراد در اولین فرصت باید به مراکز بهداشتی استان مراجعه و تشکیل پرونده بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان نامدار در گفت‌وگو با ایسنا با تأکید بر ضرورت واکسیناسیون، تصریح کرد: تمام نتایج علمی نشان داده است که هرچقدر واکسیناسیون در سطح جامعه به‌صورت وسیع پیش برود در گام اول از متاسیون‌های جدید ویروس جلوگیری می‌کند، درست است که برخی از کشورها مانند انگلیس و امریکا و فلسطین درصد بالایی از جمعیتشان را واکسینه کردند و برای دوز سوم نیز واکسن دپو دارند اما اینکه نتوانستند این واکسن را به دست عموم بشر برسانند باعث شده که شاهد متاسیون‌های جدیدی مثل دلتا باشیم که می‌تواند از ایمنی واکسن عبور کند.

وی ادامه می‌دهد: به همین دلیل شرط لازم این‌که واکسن‌ها اثربخشی خوب داشته باشند، برمی‌گردد به این‌که هر کشوری در درجه اول افراد دارای اولویت خود را واکسینه کند و این واکسن در اختیار همه قرار بگیرد، به فرض اینکه ایران بتواند صد در صد جمعیت را واکسیناسیون کند اما کشورهای اطراف نتوانند، باز هم متاسیون اتفاق می‌افتد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه با اشاره به شیوع کرونای دلتا، اظهار کرد: طبق ارزیابی که در کشور صورت گرفته است در حال حاضر ویروس غالب کشور ویروس دلتا و انگلیسی است و ویروس اولیه ووهان در کشور وجود ندارد، ۸۰ تا ۹۰ درصد علائم کرونای دلتا مانند کرونای اولیه است و از علائم بالینی نمی‌توان نوع آن را تشخیص داد.

وی بیان کرد: چیزی که باعث افتراق ویروس دلتا با ویروس قبلی می‌شود همه‌گیری بالای آن است به‌طوری‌که همه اعضای خانواده و همزمان آلوده می‌شوند، موارد ابتلای بچه‌ها به کرونای دلتا در قزوین اثبات نشده است و تاکنون فوتی که اثبات شود به دلیل کرونای دلتا بوده است، نداشتیم.

نامدار با اشاره به واکسیناسیون بیماران خاص، یادآور شد: یکی از مشکلات اصلی ما در واکسیناسیون بیماران خاص در استان قزوین این است که بیماران خاص و بیماران بدخیم به سیستم بهداشت استان قزوین مراجعه نکردند و جزو آمار استان محسوب نمی‌شوند، بسیاری از بیمارانی که درمان خود را در بخش خصوصی یا استانی دیگر انجام می‌دهد در لیست بیماران مرکز بهداشت ما قرار ندارند.

وی خاطرنشان کرد: تمام بیماران خاص و بدخیم ازجمله افراد دیالیزی، تالاسمی، هموفیلی، ام‌اس، pku و افراد مبتلا به سرطان باید به اولین مرکز بهداشتی نزدیک منزلشان مراجعه و تشکیل پرونده بدهند تا در اولین فرصت واکسن دریافت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قزوين همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی قزوین مرکز بهداشت کرونای دلتا بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۰۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از مردم مظلوم غزه
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد