Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در شرایطی که آمار ابتلا و بستری‌های کرونایی در استان قزوین به حد انفجار رسیده، هجوم مردم به مراکز واکسیناسیون سبب ایجاد بحران ازدحام و تجمع گسترده در این مراکز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، روند افزایشی آمارهای کرونایی و البته سرعت گرفتن اعلام تاریخ‌های تولد مشمول دریافت واکسن باعث ایجاد ازدحام در مراکز واکسیناسیون شده که استان قزوین نیز از این قاعده مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط  سپاه حضرت صاحب‌الأمر(عج) پای کار آمده و قرار شده طی روزهای آینده 2 مرکز واکسیناسیون جدید به پایگاه‌های واکسیناسیون استان اضافه کند. ضمن اینکه مرکز تجمیعی واکسیناسیون ارتش هم در محل بیمارستان 553 از هفته‌ها قبل کار خود را آغاز کرده و به نظر می‌رسد یکی از علت ازدحام در مراکز تجمیعی واکسیناسیون، تقسیم‌ نامناسب دوزهای واکسن بین مراکز مختلف واکسیناسیون باشد.

پیامک وزارت بهداشت سبب تجمع شد

یکی از شهروندان قزوینی که به چند مرکز تجمیعی واکسیناسیون در شهر قزوین مراجعه کرده، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم وضعیت تجمع مردم در این مراکز را بی‌نظم و اسف‌بار توصیف کرد و اظهار داشت: متأسفانه وجود تجمع و صف‌های شلوغ در مراکز تجمیعی واکسیناسیون این اماکن را به کانون اصلی انتقال و شیوع ویروس کرونا مبدل کرده است.

قاسم برزگر اضافه کرد: چند روز پیش که به مرکز تجمیعی واکسیناسیون در نمایشگاه بین‌المللی قزوین رفتم اوضاع اصلاً خوب نبود و مردم بدون هیچ‌گونه فاصله اجتماعی در صف‌های شلوغ واکسن حضور داشتند. امروز هم یکی از دوستان برای تزریق دز دوم رفته بود که وضعیت واکسیناسیون از نظر رعایت پروتکل‌ها را بسیار بد تعریف می‌کرد.

وی ادامه داد: وقتی هم موضوع را از مسئولان استانی جویا شدیم به ما گفتند که دعوت پیامکی برای واکسینه شدن از سمت تهران و وزارت‌خانه بهداشت انجام می‌شود و چون وزیر بهداشت می‌خواهد در روزهای آخرش آمار واکسیناسیون را بالا ببرد، بدون هماهنگی و دیدن ظرفیت استان‌ها پیامک دعوت برای واکسیناسیون برای شماره‌های مختلف ارسال می‌کند.

برخی افراد خارج از نوبت‌دهی به مراکز واکسیناسیون می‌آیند

با این حال جلال رحمانی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قزوین معتقدند مراجعه خارج از نوبت‌دهی سبب ازدحام جمعیت در مراکز و پایگاه‌های واکسیناسیون شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: افرادی که مشمول دریافت واکسن کرونا می‌شوند، باید ابتدا در سامانه سلامت ثبت نام کنند و بعد طبق نوبت‌دهی این سایت به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند.

جلال‌ رحمانی با اشاره به اتمام واکسیناسیون گروه‌های سنی سالمند و کهنسال افزود: در حال حاضر نوبت واکسیناسیون به گروه‌های سنی جوان رسیده که توانایی ثبت نام از طریق اینترنت و رایانه را دارند و بنابراین این قبیل افراد نباید به صورت حضوری برای ثبت نام مراجعه کرده و سبب ایجاد ازدحام در مراکز واکسیناسیون شوند.

چرا درمانگاه‌ها واکسن کرونا تزریق نمی‌کنند؟

از سوی دیگر، دبیر ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پاسخ به این سؤال که چرا برای جلوگیری از ازدحام جمعیت در مراکز تجمیعی درمانگاه‌های سطح شهرهای استان واکسن کرونا را تزریق نمی‌کنند، عنوان کرد: این قبیل مراکز به گروه‌های هدف ویژه‌ای از جمله کودکان و مادران باردار خدمات ارائه می‌کنند و محول کردن خدمات واکسیناسیون به این مراکز سبب مختل شدن فعالیت‌های طبیعی و روزانه آنها می‌شود.

علی فخار سلیمانی با اشاره به شایعه‌های موجود درباره میزان اثرگذاری واکسن‌های مختلف ادامه داد: همگی واکسن‌های ایرانی و خارجی از قبیل کووبرکت، سینوفارم و آسترازنکا که در حال حاضر به هم‌استانی‌ها تزریق می‌شود، اثرات بالایی روی سویه دلتای ویروس کرونا دارند و بهتر است که برخی شایعه‌سازان فضای مجازی از تخریب عملکرد خادمان سلامت در این حوزه دست بردارند.

400 هزار دوز واکسن کرونا وارد استان قزوین می‌شود

مدیر مرکز هدایت بحران دانشگاه علوم پزشکی در ادامه به سهم استان قزوین از 30 میلیون دوز واردات واکسن کرونا در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت:‌ طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته سهم استان از این میزان واکسن 400 هزار دوز خواهد بود که اگر این میزان واکسن در اختیار ما قرار گیرد، ظرف مدت 40 روز می‌توانیم میزان واکسیناسیون کرونایی استان را به 60 درصد کل جمعیت استان قزوین برسانیم که سطح بسیار مناسبی در ایمنی‌زایی جمعی محسوب می‌شود.

علی فخار سلیمانی اضافه کرد: با وجود تحول بالایی که این روزها در حوزه واکسیناسیون عمومی شاهد هستیم، مردم باید بدانند که احتمال آلوده شدن به ویروس دلتا همیشه وجود دارد و بهترین کار این است که حتی در صورت واکسینه شدن همچنان در اماکن عمومی و گردهمایی‌های خانوادگی و فامیلی ماسک به چهره داشته باشند و فاصله اجتماعی 2 متر را مراعات کنند.

16.5 درصد قزوینی‌ها در برابر کرونا واکسینه شدندواکسیناسیون معلمان و فرهنگیان از امروز در قزوین آغاز می‌شودمراکز تجمیعی جدید واکسیناسیون توسط سپاه استان قزوین راه اندازی شد

به گزارش تسنیم، با توجه به شرایط بحرانی استان قزوین در حوزه ابتلا و بستری‌های کرونایی که منجر به پر شدن کامل تخت‌های بیمارستانی استان قزوین شده، مردم باید ضمن کنترل هیجان‌های خود بر اساس نوبت‌‌دهی دقیق به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند. البته از سوی دیگر هم شبکه بهداشت و درمان باید ساعت واکسیناسیون را دقیق اعلام کند تا شاهد انتظار بیش از حد افراد واجد شرایط و تشکیل صف‌های طولانی و شلوغ در مراکز واکسیناسیون نباشیم.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا استانداری قزوین واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا مراکز واکسیناسیون تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ازدحام در مراکز مراکز تجمیعی واکسن کرونا استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!