Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، منوچهر حبیبی جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین گفت: در حال حاضر ظرفیت مراکز واکسیناسیون علیه کرونا در قزوین ۱۰ هزار دز در روز است که با هماهنگی‌های انجام شده، ظرفیت مراکز واکسیناسیون علیه کرونا در استان به تزریق ۲۰ هزار دز در روز قابل افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی افزود: در حال حاضر مراکز واکسیناسیون علیه کرونا در مرکز استان و تمامی شهرستان‌ها فعال هستند و با توجه به اینکه گروه‌های سنی جدید نیز برای واکسن به زودی اعلام می‌شوند، آمادگی برای افزایش ظرفیت تزریق ایجاد شده است.

این مسوول با اشاره به رویکرد دولت برای افزایش تولید و واردات واکسن کرونا و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون عمومی، گفت: این موضوع نیز موجب شده تا با هماهنگی و تمهیدات اندیشده شده از سوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی و با همکاری سپاه صاحب الامر (عج) و همچنین جمیعت هلال احمر، مراکز واکسیناسیون کرونا در استان قزوین آماده افزایش ظرفیت تزریق روزانه باشند.

وی افزود: یک مرکز تجمیعی واکسیناسیون نیز به زودی با مدیریت سپاه صاحب الامر (عج) استان در قزوین راه اندازی می‌شود و در صورت نیاز به ایجاد مراکز جدید، جانمایی و تامین نیرو‌های لازم پیش بینی شده است.

وی اظهار داشت: با افزایش تولید و واردات واکسن پیش بینی می‌شود کار واکسیناسیون عمومی در استان و کشور طی روز‌های آینده سرعت بیشتری به خود بگیرد.

حبیبی در ادامه به همکاری خوب اصناف قزوین در طرح جدید محدودیت‌های کرونایی اشاره کرد و گفت: به جز مواردی اندک، اصناف استان همکاری مناسبی را با ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا داشتند که جای تقدیر دارد.

وی با اشاره به ممنوعیت برگزاری هرگونه مراسم ترحیم و عروسی و اجتماعات در استان در وضعیت قرمز کرونایی موجود، افزود: تنها با همکاری مردم و مشارکت همگانی در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از وضعیت کنونی خارج خواهیم شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا ویروس کرونا ستاد کرونا مراکز واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ۶۰۰ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشور‌های اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشور‌ها تا ۵ هزار مگاوات قابل افزایش است. تبادل برق با کشور‌های همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند.

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیر‌های انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (۵٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشور‌ها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی