Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال رحمانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ما هیچ قانونی برای اجباری شدن واکسیناسیون افراد نداریم، اما در عوض کنترل هوشمند را اجرایی می‌کنیم که اگر کسی واکسن نزده باشد از دریافت خدمات متعدد اجتماعی محروم می‌شود؛ البته این مهم نیازمند نظارت جدی از سوی مسؤولان به ویژه دستگاه استانداری است تا بر ادارات، مراکز دولتی و غیردولتی نظارت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: کارمندی که واکسن کرونا نزده حق ورود به محل کار را ندارد و این مهم باید از سوی روسای ادارات و مدیران کل دستگاه‌ها کنترل شود؛ همچنین این افراد حق دریافت خرید بلیت مسافرتی و ورود به اماکن عمومی را ندارند که این ممنوعیت‌ها نیازمند پیگیری و نظارت جدی است.

رحمانی با بیان اینکه کرونا هنوز تمام نشده و قطعا سویه‌های جدیدی می‌تواند در آینده نزدیک وجود داشته باشد، گفت: تنها راه مبارزه با این بیماری انجام کامل واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است که می‌توانیم با تلفات بسیار کم این دوران را پشت سر بگذاریم.

این مسؤول تصریح کرد: کسانی که سه دز واکسن کرونا  زده باشند پس از ابتلا به سویه اومیکرون با یک نوع بیماری خفیفی روبرو می شوند و پس از مدت کوتاهی بهبود پیدا می کنند؛ اما کسانی که دزهای واکسن را کامل نزده باشند راهی بیمارستان می شوند.

به گفته رحمانی، آمار بیمارانی که بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند، نشان می دهد برخی اصلا واکسن نزده‌اند و برخی دیگر تنها یک دز واکسن زده و یا بیشتر از ۱۰ ماه از تاریخ آخرین واکسن آن‌ها می‌گذرد و دز یادآور را جدی نگرفته‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین خاطرنشان کرد: در حال حاضر مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت و خانه بهداشت واکسیناسیون انجام می دهند و نیاز به مراجعه افراد به مراکز تجمیعی واکسن نیست؛ ضمن اینکه همه واکسن‌ها موجود بوده و افراد می توانند از بین آن‌ها واکسن مورد نظر خودشان را دریافت کنند.

رحمانی یادآور شد: دلیل کاهش مراجعه به مراکز واکسیناسیون، وجود علایم بیماری در برخی شهروندان است که باعث شده تا افراد پس از گذراندن زمان کامل بهبودی واکسن تزریق کنند.

برچسب‌ها سلامت مراکز واکسیناسیون استان قزوین واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت مراکز واکسیناسیون استان قزوین سلامت مراکز واکسیناسیون استان قزوین واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!