Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفر فیض‌اللهی گفت: روند ابتلا در استان نزولی بوده و موارد بستری جدید بسیار محدود است و در حال حاضر ۱۱۳ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صفر فیض‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت صبح قزوین؛ با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان قزوین اظهار کرد: روند ابتلا در استان نزولی بوده و موارد بستری جدید بسیار محدود است و در حال حاضر 113 نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در حال حاضر آمار بستری و ترخیص تقریبا یکسان بوده و روزانه 26نفر بستری و ترخیص می‌شوند و همچنین آمار مراجعان سرپایی محدود است و امیدواریم این روند همچنان پایدار باقی بماند.
  مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به وضعیت رنگ‌بندی کرونایی استان بیان کرد: براساس آخرین رنگ‌بندی اعلام شده توسط وزارت بهداشت تا پایان اسفندماه سال گذشته به جز شهرستان قزوین با وضعیت نارنجی، وضعیت پنج شهرستان استان زرد بوده و ابلاغیه جدیدی اعلام نشده است.
  آمادگی تمامی مراکز بستری برای ارائه خدمات به افزایش احتمالی مبتلایان کرونا
  فیض‌اللهی عنوان کرد: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته مبنی بر احتمال افزایش آمار مبتلایان به کرونا بعد از تعطیلات نوروز، تمام مراکز سرپایی به عنوان مراکز منتخب کرونا و مراکز بستری بیمارستان‌ها در سطح استان آمادگی لازم برای ارائه خدمات را دارند.
  وی در تشریح روند واکسیناسیون استان قزوین اذعان کرد: تا پایان وقت اداری روز گذشته بیش از دو میلیون و 390 هزار دُز از انواع واکسن‎‌های کووید در سطح استان تزریق شده که از این میزان بیش از یک میلیون و 33 هزار دُز مربوط به نوبت اول، بیش از 930 هزار نوبت دوم و 427 هزار دُز مربوط به نوبت سوم است.
  این مسئول به پوشش واکسیناسیون نوبت‌های اول الی سوم اشاره کرد و گفت: پوشش واکسیناسیون نوبت اول 96 و نیم درصد، نوبت دوم 88 و نیم درصد و نوبت سوم 41 درصد است.
  9 مرکز واکسیناسیون در قزوین فعال است
  فیض‌اللهی تصریح کرد: روند واکسیناسیون در دو هفته پایانی اسفندماه سال گذشته با استقبال نسبتا مناسبی همراه بوده اما در ایام تعطیلات نوروز این روند کاهشی است؛ با وجود فعال بودن مراکز واکسیناسیون در حال حاضر به طور متوسط 170 نفر در روز واکسینه می‌شوند.
  وی با بیان اینکه 9 مرکز واکسیناسیون در استان قزوین فعال است، ادامه داد: سه مرکز در شهر قزوین، دو مرکز در شهرستان البرز (شهر محمدیه و الوند)، یک مرکز در تاکستان، یک مرکز در بوئین‌زهرا، یک مرکز در آبیک و دو مرکز در آوج در ساعات اداری فعال هستند.
   مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین ابراز کرد: باتوجه به شرایط موجود و دید و بازدیدهای عید و مسافرت، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی کمتر از حد معمول و روزهای قبل است.
  رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اولویت قرار بگیرد
  فیض‌اللهی بیان کرد: استان قزوین از جمله استان‌های مسافرپذیر است و همچنین آمار بالایی در مسافرت رفتن دارد که نگرانی مسئولان برای هفته سوم و زمان برگشت مسافران نوروزی به ویژه افرادی که واکسیناسیون نوبت سوم خود را دریافت نکرده‌اند و افزایش احتمالی موارد مثبت کرونا بعد از تعطیلات نوروزی وجود دارد.
  وی در پایان گفت: باتوجه به اینکه شیوع کرونا و خطرات بالقوه ناشی از افزایش آن همچنان ادامه دارد از مردم درخواست داریم تا حد امکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در منزل، مسافرت و محیط کار را در نظر بگیرند و واجدان شرایط براساس برنامه‌ کشوری نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان قزوین حال حاضر فیض اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، حسین فرشیدی اظهار کرد: یکی از دستاوردهای خوب ایران، به‌رغم سختی‌های همه‌گیری کووید، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی بوده است در حدی که در مدیترانه شرقی به رغم همه کارشناسان بین‌المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: این پیشرفت‌ها در شرایط سخت سال‌های اخیر با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین‌المللی و بار سنگین پاندمی کووید ۱۹ به دست آمده که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های تکنیکال و فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبوده است.

معاون بهداشت گفت: در کنار این کمک‌ها تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور، استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، سبب شده که ما در کنار کشور به شدت آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشیم.

فرشیدی تصریح کرد: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد؛ به دلیل افزایش بار بیماری در سال ۱۴۰۱ به دنبال وقوع سیل در پاکستان نه تنها افزایش بیش از حد تصور موارد وارده مالاریا از پاکستان و افغانستان و به دنبال آن افزایش ریسک برقراری مجدد چرخه انتقال مالاریا در داخل شهرستان‌های مرزی استان سیستان بلوچستان را به شکل قابل توجهی افزایش داده است، که به رغم مشاهده نشدن شواهد اثبات شده مبنی بر برقراری چرخه انتقال محلی مالاریا، سازمان جهانی بهداشت بر موارد اندکی از انتقال بیماری در داخل مرزهای کشور، نظر دارد.

وی گفت: باید به این نکته مهم توجه داشت که ایران یک کشور پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشورهایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده‌اند، نیست، ما بیش از ۸۰ میلیون جمعیت داشته و در جوار کشورهایی مانند پاکستان و افغانستان قرار داریم که آمار بیماری مالاریا در آنها بیش از خیلی از کشورهای منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در دو سال گذشته بعد از نزدیک به ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که همه این موارد، موارد وارده از مرزهای جنوب و جنوب شرقی کشور و از کشور پاکستان بوده و به هر حال برنامه ما را متأثر خواهد ساخت، نگرانی ما و همکاران این است که موارد وارده از کشورهای افغانستان و پاکستان تبعاتی برای برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا به همراه داشته باشد.

فرشیدی افزود: این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهرهای سرباز، چابهار و سراوان داشته‌اند و مربوط به نیروهای نظامی و انتظامی شاغل در منطقه و کسانی که در امر جابه‌جایی سوخت بین مناطق مرزی ما و پاکستان اشتغال داشته‌اند، هستند.

وی تصریح کرد: سال گذشته پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ۱۰ هزار مورد بیماری بسته شد که به اعتقاد ما، همه این موارد، اعم از داشتن ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بوده‌اند، همانطور که ذکر شد ایرانی‌هایی که از موارد وارده این بیماری را گرفته‌اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرزهای جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بوده یا به آن سوی مرزهای شرقی کشور تردد داشته‌اند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با مشارکت نیروهای نظامی و انتظامی، حمایت مسئولان سیاسی و تلاش پزشکان و کارکنان بخش سلامت، با حساسیت هر چه بیشتر در راستای شناسایی به موقع و درمان فوری و کامل بیماران هشیارانه عمل و افقی روشن برای برنامه مبارزه با مالاریا ترسیم کنیم.

کد خبر 748708

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله