Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالحسن کبیری در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین گفت: در دوران کرونا مساجد به طور کامل تعطیل نبودند و کارکرد‌های فرهنگی خود را در مقابله با کرونا حفظ کردند و محلی برای برنامه‌ریزی‌های معنوی و ایجاد ارتباط با شهروندان و برنامه ریزی برای کمک رسانی معیشتی بودند.

در ایام ماه مبارک رمضان این فعالیت با پرهیز از استفاده بیش از ظرفیت و همچنین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبیری با اشاره به فعالیت ۱۰۰ درصدی مدارس و مراکز آموزشی در استان گفت: بخشی از تربیت اجتماعی در مدارس محقق می‌شود و لازم است با مسئولیت‌هایی که در اختیار داریم اجازه ندهیم فرصت‌های موجود برای آموزش فرزندان ما از بین برود؛ چرا که سهل‌انگاری در حوزه کرونا مشکلاتی را فراهم خواهد کرد.

ضروری است سطح ایمنی مراکز علمی، آموزشی، مذهبی و دینی و اطلاعات عمومی مردم را افزایش داده و آن‌ها را به واکسیناسیون ترغیب کنیم.

وی با اشاره به تأثیر واکسیناسیون در کاهش روند مرگ و میر‌ها و میزان بسترها، افزود: تنها ۴۱ درصد از جمعیت استان هر سه نوبت واکسن خودرا تزریق کرده اند در حالی که بنابر تاکید پزشکان افراد مسن و افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند باید نوبت چهارم واکسن را نیز دریافت کنند.

هم‌اکنون جمعیت ۵.۳۷ درصد جمعیت ۵تا۱۲ سال استان دو نوبت واکسن دریافت کردند که این آمار بسیار محدود است و باتوجه به احتمال افزایش فراگیری کرونا باید از ظرفیت‌های موجود برای تسریع در واکسیناسیون استفاده کنیم.

 براساس آخرین تصمیم ستاد کرونا فعالیت مراکز آموزشی ۱۰۰ درصد حضوری و فعالیت مراکز مذهبی با توجه به ظرفیت‌های آن و با حداکثر رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است.

کبیری با اشاره به بازگشایی مدارس و فعالیت مساجد، افزود: خیلی نباید به آمار پایین فوتی‌ها و بیماران دل خوش کنیم چراکه شاهد بودیم در یک بازه زمانی تعداد فوتی‌ها چگونه افزایش یافت و ممکن است سویه جدید بیاید و در اثر سهل انگاری‌ها دوباره به وضعیت بحرانی برگردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد کرونا ویروس کرونا علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۰۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 6090858 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند