Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفر فیض‌اللهی گفت: هم‌اکنون، ۳۵۰ مرکز واکسیناسیون اعم از خانه بهداشت، سلامت و مراکز جامع سلامت در استان قزوین فعال بوده که لیست این مراکز به تفکیک در سامانه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بارگذاری شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صفر فیض‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت صبح قزوین؛ با اشاره به فعالیت مراکز واکسیناسیون استان اظهار کرد: در حال حاضر تمام مراکز واکسیناسیون اعم از شهری و روستایی در سطح استان و مرکز تجمیعی ستاد بحران واقع در فلکه سوم کوثر فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: مراکز واکسیناسیون زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی در زمان اداری از صبح الی ساعت 13 و 30 دقیقه و مرکز واکسیناسیون ستاد بحران از صبح تا ساعت 17 بعدازظهر فعال است.
  مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: نوع واکسن هر یک از مراکز در سامانه معاونت بهداشتی مشخص شده است زیرا همه نوع واکسن در تمام مراکز تزریق نمی‌شود.
  فعالیت 350 مرکز واکسیناسیون در قزوین
  فیض‌الهی یادآور شد: هم‌اکنون، 350 مرکز واکسیناسیون اعم از خانه بهداشت، سلامت و مراکز جامع سلامت در استان قزوین فعال بوده که لیست این مراکز به تفکیک در سامانه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بارگذاری شده است.
   وی با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون استان قزوین اذعان کرد: وضعیت نسبت به هفته گذشته مناسب‌تر بوده اما با وضعیت مطلوب فاصله داریم؛ باید طی یک ماه، تمام واجدان شرایط واکسینه شوند که تحقق این امر لازمه افزایش آمار مراجعه کنندگان به مراکز از دو هزار نفر در روز به 25 هزار الی 30 هزار نفر در روز است.
  این مسئول با اشاره به تأثیر واکسیناسیون در شیوع سویه جدید کرونا اذعان کرد: براساس تمام تحقیقات منتشر شده، واکسن در پیشگیری از مرگ و میر موثر است؛ اکثر مجامع علمی معتقدند اگر واکسیناسیون نبود تعداد مرگ و میرهای ناشی از کرونا در دنیا سه برابر وضع موجود بود.
  افزایش 25 درصدی موارد سرپایی در قزوین
  فیض‌اللهی عنوان کرد: آمار نشان می‌دهد نزدیک به هفت میلیون نفر در اثر ابتلا به کرونا در دنیا فوت می‌شوند و اگر افراد در برابر کرونا واکسینه نمی‌شدند میزان مرگ به 21 میلیون نفر می‌رسید؛ با این احتساب، واکسیناسیون تا به امروز توانسته از مرگ 14 میلیون و 200 هزار نفر جلوگیری کند.
  وی ادامه داد: باتوجه به در پیش بودن موج بعدی کرونا، واکسیناسیون به موقع یکی از بهترین ابزارها برای جلوگیری از موارد بستری است.
  مدیرگروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به آخرین وضعیت کرونایی استان تصریح کرد: شاهد افزایش موارد ابتلا هستیم؛ موارد سرپایی در حدود 25 الی 30 درصد افزایش یافته، برخلاف صفر بودن آمار فوتی‌ها از چهار هفته گذشته، یک نفر طی 24 ساعت گذشته فوت کرده است.
  فیض‌اللهی در پایان ضمن تشریح وضعیت رنگ بندی استان به لحاظ کرونایی یادآور شد: وضعیت آوج و قزوین زرد و چهار شهرستان دیگر آبی است.
    انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مرکز واکسیناسیون فیض اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

این مرکز رشد با ارائه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبد یل دانش به فناور‌ی های دانش محور حوزه سالمت به ویژه در حوزه، تکنولوژ‌ی های نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روش‌های جد ید درمانی، پزشکی دقیق و ... به کار برد و با هدف حمایت از بنگاه‌ها‌ی نوآور و کارآفرین و تبد یل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازار‌های داخلی و بین المللی
و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن
چرخ‌های اقتصاد ملی اقدام به تاسیس مرکزرشد فناوری‌های بالینی نموده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست